Nieuw binnen bij Linberg, de Weinsberg 390 PUH Cara One!

Weinsberg 390 PUH Cara One

Met 390 Centimeter lengte binnen is de nieuwe 390 PUH de kortste uitvoering van de Weinsberg Cara One. Maar lengte zegt niet alles over de ruimte, want 20 cm meer in de hoogte maakt een doordachte indeling mogelijk . Creativiteit en flexibiliteit maken hem zelfs geschikt voor verschillende generaties gebruikers.

De binnenhoogte van 209 centimeter geeft aan alle kanten ruimtewinst. Het maakt het allereerst mogelijk om achter boven de ruime rondzit een hefbed te plaatsen waar personen van 190 centimeter rechtop kunnen staan. De rondzit is om te bouwen tot tweepersoons bed en het hefbed kan in een handeling omlaag gebracht worden.

Het maakt deze caravan geschikt voor zowel twee personen als vier personen, ofwel voor meer generaties binnen een familie. Eerst gaan opa en oma met de caravan op vakantie en daarna kunnen hun kinderen met hun gezin met dezelfde caravan hun eigen vakantie houden.

De ruimte die door het hefbed is uitgespaard komt ten goede aan de praktische indeling van het toilet en de kop keuken over de hele breedte. De ruime koelkast biedt genoeg ruimte voor de ruime boodschappen. Deze Weinsberg 390 PUH heeft een geheel nieuw ontwerp.

Het exterieur heeft nieuwe trendy kleuren en gestyleerde details. Het Interieur heeft moderne designs voor stoffen en kastafwerking. Door het lage gewicht is deze Weinsberg 390 PUH Cara One ook goed te trekken door een lichtere auto.

Kom gezellig langs bij Linberg om de Weinsberg 390 PUH Cara One in het echt te komen bewonderen.

weinsberg