Winterkamperen in Montafon

Kleinschalig, rustig en heel erg mooi

Gepassioneerde skiërs waarderen het Montafon in het zuiden van Vorarlberg, evenals degenen die in de winternatuur ontspanning willen vinden. Tal van wandelpaden en sneeuwschoentrails ontsluiten het dal en de drie bergketens: Rätikon, Silvretta en Verwall. Wie tijdens het wandelen meer wil weten over het dal, zijn bewoners en de geschiedenis, neemt deel aan een begeleide wandeling. Dagelijks vinden makkelijke en uitdagende tochten plaats.

5 skigebieden

Het Montafon telt vijf skigebieden. Voor allemaal en voor het naburige Brandnertal geldt één skipas. De “Silvretta Montafon”, het grootste skigebied, strekt zich uit over verschillende plaatsen en bergen. Mooie pistes vind je ook in de skigebieden op de Golm boven Schruns-Tschagguns en Vandans en in het skigebied Gargellen.

Silbertal

Klein en fijn zijn de skigebieden op de Kristberg in het Silbertal en op de 2.000 meter hoge Silvretta-Bielerhöhe. Freeriders vinden overal perfecte hellingen. Een gevarieerd aanbod nodigt uit voor allerlei soorten ontdekkingen. Het aanbod reikt van ski-excursie in de vroege ochtend op vers geprepareerde pistes via een skisafari tot skitochten onder begeleiding van een gids.

Winterkamperen in Montafon

Het Montafondal kent enkele wintercampings:

Aktiv Camping

Deze campinng telt 100 staanplaatsen en is gelegen in Tschagguns
Website

Camping Rudigier

Deze camping telt 50 staanplaatsen en is gelegen in Gortipohl
Website