Hobby De Luxe Edition

Sportief design, met heldere lijnen. Jeugdige uitstraling, met licht meubilair en subtiele rode accenten. Bijzondere verlichting die een mix is tussen functioneel en sfeervol.

De DE LUXE EDITION valt op door zijn sportieve dynamische lijnen. Een bijzondere caravan met karakter. Met compacte indelingen voor mensen die er met zijn tweeën op uit trekken, of praktisch en doordacht voor reislustige gezinnen.

Bekijk de modellen

Een op zich zelf staande serie

De “De Luxe Edition” is een caravan-serie op zich en heeft niets met de bestaande “De Luxe”-serie te maken. De uitstraling van beide series qua indelingen en vooral qua interieur/sfeer is geheel anders.

Exterieur Hobby De Luxe Edition

De Hobby de Luxe Edition is aan de buitenzijde voorzien van een opvallende striping. Verder is deze serie verfraaid met een chromen beugel op de kentekenplaathouder.

Contrastrijk, fris interieur

De De Luxe Edition caravans hebben een strakke uitstraling door het moderne interieur. Er zitten 3 geïntegreerde LED-lichtlijsten in de bovenkasten. Bekleding “Avus” is lichtgrijs met antraciet, afgezet met een opvallende rode bies. Neutraal en toch nét even wat anders door het in het oog springende, levendige kleuraccent.

De “De Luxe Edition” is voorzien van een modern interieur. Deze caravan serie van Hobby is oorspronkelijk uitgebracht in de 5 meest verkochte indelingen: 440 SF, 460 UFe, 495 UL, 545 KMF en 560 KMFe. De eerste drie zijn caravans van een mooi wendbaar formaat voor achter de meeste auto`s. De indelingen 545 KMF en 560 KMFe zijn de populairste indelingen met stapelbed.
Later heeft Hobby de keuze verruimd met de compacte indelingen 460 LU met 2 aparte bedden en de 490 KMF met stapelbed en tot slot met de zeer ruime 650 KMFe, ook met stapelbed, voor grote gezinnen.
Deze succesformule is voor het modeljaar 2020 qua indelingen onveranderd gebleven.

Lichte basis, moderne uitstraling

De basis van het meubelwerk is ahornkleurig (“Ahorn Maple”), wat een lekker ruimtelijk gevoel geeft aan de binnenkant van de caravan. De ahornkleur contrasteert met het zeer donkere antraciet en de zwart chromen handvaten van de kastjes. Het antracietgekleurde meubilair heeft een mooie structuur en ziet er modern uit. Op de vloer stevig PVC-zeil (“Ornamenta Classis”) met de warme uitstraling van echt hout.

Slim geplaatste 150-Liter koelkast

Praktisch is de Super Slim Tower koelkast. Deze koelkast zit in 6 van de 8 indelingen van de “De Luxe Edition”-serie (en is daarmee alleen niet aanwezig in de compacte 440 SF en de 460 LU met 2 aparte bedden).

Deze vernieuwde versie van de luxe “Slim Tower” koelkast heeft een inhoud van maar liefst 150 Liter (en daarmee 10 Liter meer dan zijn voorganger). Doordat de Super Slim Tower tot reikt, neemt deze smalle koelkast zo min mogelijk ruimte in. De koelkast heeft een uitneembaar 15 liter-vriesvak en in hoogte verstelbare vakken. Zelfs 1,5-Liter flessen kunt u kwijt in de ruime Super Slim Tower.
Deze moderne koelkast is voorzien van een hoogglans koelkastpaneel "Fashion Grey" (op de foto van indeling 490 KMF onderaan deze pagina is dit paneel goed te zien).

Veel comfort in de keuken

Zowel deze “De Luxe Edition”-serie, als de vertrouwde Hobby-series (Ontour, De Luxe, Excellent, Prestige, Premium en Landhaus) zijn uitgerust met een solide, verbeterde keukenuitrusting. Zo is de ruimte tussen de gaspitten vergroot. Zo kunt u grotere pannen op het vuur zetten. Ook is schoonmaken zo gemakkelijker. Waar voorheen bij Hobby de kraan vaak in het midden van spoelbak en gasstel wat in de weg stond, zit deze nu aan de zijkant. Handig!

Gebleven zijn gelukkig de afdekplaten, zodat u als u de kook-spoel-combinatie niet gebruikt, meer (werk)ruimte heeft. Extra ruimte creëert ook de nieuwe kast boven de keuken (niet in de Ontour-serie), met een nis met rolafdekking waar u bv. het koffiezetapparaat kwijt kunt.

Bekleding

Standaard is de Hobby De Luxe Edition 2020 serie uitgerust met meubeldecor Hamilton De Luxe Edition; een lichte esdoorn gecombineerd met donker antraciet houtdecor. Deze is bij de De Luxe Edition serie aangepast op het dessin van de bekleding en voorzien van een rode bies.

De bekleding bestaat uit de antracietkleurige stoffering Avus, uitgevoerd in een donkere antraciettint die terugkomt op de randen van het meubeldecor, afgezet met een helderrode baan. De binnenzijdes van de kussens zijn uitgevoerd in een lichtgrijs dessin.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere serie mogelijk.