Hobby De Luxe

Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daaraan ten grondslag ligt? Een comfortabel thuis, waar u ook maar naar toegaat – en slechts een wagenlengte verwijderd. Het is flexibiliteit dat alles mogelijk maakt. Vrijheid voor moderne mensen. De gezinsvriendelijke DE LUXE is er in 18 verschillende indelingen, waaronder zes met kinderbedden. Echte vrijheid kent geen compromissen.

Bekijk de modellen

Hobby De Luxe is een mooi instapmodel voor de beginnende caravanner

Door de veelvoud aan indelingen (13), waarvan 6 met stapelbed; is het de ideale caravan voor een jong gezin.

Een Hobby is standaard zeer compleet, dus vergis u niet als we dit een instapmodel noemen. Alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie met de caravan, zit erop en eraan. En natuurlijk is deze caravan met zijn frisse uiterlijk en moderne techniek niet alleen aantrekkelijk voor families met kinderen.

Kies uit de 13 indelingen de plattegrond die het meeste bij u en uw medekampeerder(s) past. De Hobby De Luxe is verkrijgbaar met één- of tweepersoonsbedden of stapelbedden. De Hobby de Luxe serie biedt ruimte aan minimaal 3 volwassenen tot maximaal 4 volwassenen & 2 kinderen.

Door de populariteit van de Hobby De Luxe caravans, biedt Linberg u standaard een ruim aanbod van deze caravanserie aan.

Bekleding

Standaard is de Hobby De Luxe 2020 serie uitgerust met meubeldecor „Olmo Pavarotti / beige”; wat zich vertaald in een houtdessin in een warme, notenbruine tint. De kastpanelen & diverse details, zoals de kapstok, zijn uitgevoerd in crèmewit.

De bekleding bestaat uit de nieuwe stofcombinatie "Patch". Een frisse combinatie in licht antracietgrijs met stroken aan de kussenuiteindes in een grijsbruine, donkerder hazelnootkleur. De moderne gordijnen zijn uitgevoerd in lichtgrijs met een tekstprint in wit, antraciet en donkergrijs.

Het knusse interieur in bruin met antraciet is gemakkelijk naar eigen smaak op te combineren met accessoires, vanwege de neutrale basis. De koelkastdeur in de keuken is uitgevoerd in "Fashion Grey"; een chique donkergrijs, spiegelend koelkastpaneel.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere serie mogelijk.

Hefbed en stapelbed

Nieuw voor modeljaar 2020 is de indeling 515 UHL met hefbed boven de zitgroep achterin, met 6 slaapplaatsen bij 2,30 m. breedte.

Na de succesvolle introductie van het hefbed in de ruime stapelbed-indeling Hobby De Luxe 515 UHK in 2018, komt Hobby nu met de nieuwe UHL-indeling die aan 6 volwassenen een slaapplaats biedt.

Ideaal voor als je volwassen kinderen hebt die nog mee gaan kamperen of met je vrienden erop uit gaat! Of wellicht komen de kinderen en wat grote kleinkinderen graag een nachtje logeren in je caravan? Welke gezinssamenstelling je ook hebt, in de hefdak-indelingen van de Hobby De Luxe serie is genoeg ruimte voor iedereen!

Modellen Hobby De Luxe