Hobby Excellent

Met zijn tweeën volop genieten, idyllische plekjes ontdekken en je eigen ritme volgen. De Hobby EXCELLENT is de lieveling van velen. Dat komt vast en zeker door zijn comfortabele inrichting en uitrustingsniveau. Kies voor één van de dertien comfortabele indelingen. Geniet van het moderne design en de gezellige en sfeervolle verlichting voor de romantische uurtjes. Geen wonder dat de Hobby EXCELLENT zo populair is.

Bekijk de modellen

Super Slim Tower koelkast

De Hobby Excellent is de caravanserie die het meest te bieden heeft voor de actieve levensgenieters. De Excellent-serie is, de naam zegt het natuurlijk al; uiterst comfortabel uitgerust. Zo is elke Hobby Excellent keuken standaard uitgerust met de grote Super Slim Tower koelkast.

Deze ruime 150 liter-koelkast biedt voldoende ruimte om alle kampeerders van heerlijke maaltijden te voorzien! Deze koelkast is een verbeterde versie van zijn voorganger de Slim Tower koelkast van 140 liter.

De nieuwe Super Slim Tower is over de hele lengte van de caravan geplaatst is, waardoor het een echt ruimtewonder is. Daarnaast is deze koelkast krachtiger én neemt minder vloeroppervlak in door zijn slanke silhouet van 38 cm. Fijn voor wie met een velen gaat kamperen: in de zeven in hoogte verstelbare deurvakken van de Super Slim Tower passen naast 1,0 liter verpakkingen ook 1,5 liter verpakkingen. Ben jij een kookgek, ook in je caravan? Praktisch aan deze koelkast is het uitneembare vriesvakvan 15 liter.

Comfortabel

Door het gebruik van hoogwaardige materialen & de ruime keuze aan indelingen (13 stuks), is de Excellent een zeer populaire caravan.

Vooral stellen die samen (nog) graag kamperen, maar niet op luxe in willen leveren, kiezen voor deze comfortabele caravan.

Maar ook onder jonge gezinnen is de Excellent geliefd. De Excellent indelingen bieden genoeg ruimte voor elk gezinslid. Ook als het regent en de (klein)kinderen spelen binnen, is het met zijn allen goed toeven in een Excellent caravan!

Bekleding

Standaard is de Hobby Excellent serie uitgerust met meubeldecor Ashai essen/magnolia; hoogglans wit meubeldecor in combinatie met warm bruin essen houtdecor.

De kastfrontjes zijn licht gewelfd in hoogglans magnoliawit en hebben chromen strips & geïntegreerde handgrepen. De contrasterende warme houttint „Ashai/essen” is een ideale aanvulling op de lichte magnolia vlakken.

De stoffering bestaat uit de stofferingsvariant Torino, uitgevoerd in combinatie van een warme bordeauxrode bies, een combinatie van crèmewit en helderwit (een wittint exact passend bij het meubeldecor) en een ruitenpatroon in wijnrood, lichtgrijs en helderwit. De bijpassende overgordijnen zijn uitgevoerd in dezelfde bordeauxrode kleur als de bies van de kussenstof. De vitrage is rood gestreept.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere serie mogelijk.