Hobby Ontour

Lichter dan licht – de nieuwe ONTOUR caravanserie. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is om het u naar de zin te maken. De ONTOUR is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaar staat. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis.
De compacte ONTOUR is daarom geschikt voor kleinere auto's. Kies uit de vier modellen, de ONTOUR die precies bij u past.

 

Bekijk de modellen

Compact maar alle ruimte

De RVS kook- spoelcombinatie in deze caravan bestaat uit 1 stuk, waardoor schoonmaken kinderspel is. De kookpitten zijn ruim verdeeld, waardoor u ook met grotere pannen kunt werken. De kookpitten worden elektrisch ontstoken. Kookplaat en wasbak zijn af te dekken, zodat u extra werkruimte heeft. Lekker koken in een compacte caravan? Jazeker! Zo is het met alles.
De Ontour serie is slim ingericht waardoor u er prima in kunt verblijven.

Kastruimte

Zo hebben alle Ontour modellen rondom bovenkastjes en daaronder een extra strook met, helemaal van nu, open kastruimte. Met wat leuke accessoires erin maak je het zo gemakkelijk extra gezellig in deze caravan. Natuurlijk kent elke indeling een garderobekast. In de 2 Ontour indelingen met lengtebedden (de 460 DL en 470 UL) zweeft de garderobekast boven één van de bedden. Zo houdt Hobby de caravan compact en licht, maar kun toch je kleding ophangen in een ruime kast.

Kies je voor compact, maar zeer compleet, dan ga je voor de 390 SF. Dat is de kleinste Ontour, maar het ontbreekt je aan niets. Onderaan deze pagina krijg je een indruk van deze indeling.

In de 460 DL en 470 UL tot slot zit een prachtige ruime natte ruimte met een aparte wasbak.

Bekleding

Standaard is de Hobby OnTour 2020s caravanserie uitgerust met een meubeldecor in antraciet, lichtgrijs en wit. De keukenlades en enkele panelen zijn uitgevoerd in hoogglans.

De stoffering bestaat uit de stofferingsvariant Taiga.

Op de foto`s op deze pagina is zowel het meubeldecor als de stoffering goed te zien.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere serie mogelijk, zoals bekleding "Patch" uit de De Luxe serie die u op de tweede afbeelding van de slaapkamer in de 460 DL hieronder ziet.