Hobby Premium

Welkom bij de topklasse. Voor de vele malen onderscheidde Hobby PREMIUM is alleen het beste goed genoeg. Elegant, stijlvol en tot in het kleinste detail overtuigend gestileerd. Geen enkele caravan heeft het design in de caravanbranche zo sterk beïnvloed als de PREMIUM. Eén van de zes indelingen zal precies aan uw wensen voldoen. Als u voor het beste gaat, kiest u uiteraard voor een PREMIUM.

Bekijk de modellen

Caravan met een onderscheidend ontwerp. Met vele slimme, energiebesparende details & ruime kofferbak

Wie houdt van innovaties en vooruitstrevend design, zal zich zeker aangetrokken voelen tot de Hobby Premium. Onderscheiden met diverse prijzen vanwege het perfecte samenspel van fraaie vorm en praktische functie. Een goed voorbeeld hiervan is de handige kofferruimte in de achterklep. Een innovatie op caravangebied en een ideale extra opbergruimte, waar u zo uw campingmeubilair inlegt!

De disselkast

Gasflessen zijn makkelijk te verwisselen vanwege de lage disselkast. De disselkastklep, met twee sterke uitstelmechanismen , gaat recht naar boven open. Dankzij de stevige aluminium vloer staan de gasflessen als een huis.

Natuurlijk, het oog wil ook wat. Met een Hobby Premium valt u zeker op bij de andere kampeerders. Glanzende oppervlakken, stoere zwarte ramen, naadloos in het design opgenomen zilveren handgrepen en kleppen.

Bekleding

Standaard is de Hobby Premium 2020 serie uitgerust met een meubeldecor in brons-, steengrijs- en "magnolia" metallic.

Voor de stoffering is er de keuze uit bekleding "Vermont" of bekleding "Kentucky". Hierboven en hieronder vindt u van beide stofferingsvarianten duidelijke voorbeelden.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere Hobby serie mogelijk.