Hobby Prestige

Nu wordt uw droom werkelijkheid. In de Hobby PRESTIGE genieten ook grotere gezinnen van een luxe vakantieverblijf. Van huis uit een stijlvolle klassieker met een eigen, bijzondere charme. Het interieur is sfeervol en smaakvol. Voor iedereen is er een geschikte indeling. U kunt uit de serie van elf zelfs kiezen voor een indeling met een aparte kinderzithoek. Dus elke wens kan worden vervuld.

Bekijk de modellen

Meer luxe voor het hoogste comfort

De Hobby Prestige is een gebruiksvriendelijke caravan, die smaakvol en klassiek is ingericht. Elegant ontworpen en voorzien van slimme opbergmogelijkheden. Hecht u grote waarde aan de juiste mix van functionaliteit en comfort, dan is Hobby Prestige een goede keuze. Deze caravan is naast comfortabel en praktisch, net wat meer luxueus uitgevoerd dan de Hobby Excellent, Ontour en De Luxe series. Zo beschikt Prestige over een buitenstopcontact dat uit komt in de voortent, schoonwatertank met niveausensor en hebben de meubels een nog mooiere afwerking.

Grote keuze uit indelingen

Afhankelijk van de indeling geeft de Prestige voldoende ruimte, of u nu met zijn tweeën bent of met een groot gezin. U kunt kiezen uit maar liefst 12 indelingen, waar zeker de indeling van uw keus tussen zal zitten. 

Het interieur van de Hobby Prestige caravan is voorzien van een keuken met ruime opbergmogelijkheden, brede lades en standaard een zeer royale Super Slim Tower 150 Liter koelkast met uitneembaar 15-Liter vriesvak. Deze koelkast is over de hele lengte van de caravan geplaatst is, waardoor het een echt ruimtewonder is. Daarnaast is deze koelkast zeer krachtig en neemt relatief weinig vloeroppervlak in door zijn slanke silhouet van 38 cm. In de zeven in hoogte verstelbare deurvakken van de Super Slim Tower passen grote 1,5 liter verpakkingen. De spiegelende deur van deze koelkast is uitgevoerd in de tint "Fashion Grey", wat de koelkast een moderne look geeft.

Bovenkasten

Bovenkasten door de hele ruimte zijn ventilerend en voorkomen schimmel en condensvorming. De ver naar boven toe opengaande kleppen bieden veel ruimte. De tweedelige deur heeft de mogelijkheid om een bovenhor te plaatsen.

Prestige caravans zijn volledig voorzien van 12V LED-verlichting: woonkamer, badkamer en keuken zijn voorzien van voldoende sfeer- en werkverlichting. Verlichting in de caravan is gemakkelijk te regelen met het standaard bedieningspaneel.

De disselbak

De disselbak heeft meer dan genoeg bergruimte en voldoende plaats voor montage van een fietsendrager. In de disselbak is de gasdrukregelaar en verdeler voor het keukenblok met overdrukbeveiliging gemonteerd. Voor de koude dagen gebruikt u de Truma verwarming voor een effectieve en milieuvriendelijke snelle verwarming van de caravan.

TRUMA-Therme verwarmt het water met de warmte van de kachel. Hobby Prestige caravan is makkelijk aan te koppelen en veilig wegrijden met de WS 3000 stabilisatorkoppeling met eenhendelsysteem van Winterhoff.

Bekleding

Standaard is de Hobby Prestige 2020 serie uitgerust met een meubeldecor in Rijeka eiken licht/donker en stofferingscombinatie Jawa.

Het donkerbruine eiken houtdecor doet warm en uitnodigend aan. De lichte eikentinten zorgen voor lucht en ruimte in het interieur. Zowel de warme bruintonen als de lichte eikentint komen terug in stoffering Jawa, zodat meubels en bekleding perfect met elkaar matchen.

Tegen meerprijs is de stofcombinatie uit een andere Hobby serie mogelijk.