Knaus

Sinds 1960 is Knaus een gerenommeerde naam in de caravanbranche. 
Bij Knaus werken ze elke dag hard aan nieuwe oplossingen voor de meest onafhankelijke manier om te reizen. Knaus is dan ook trendsetter in het gebruik van de nieuwste caravantechniek. Duurzaam gebruik van materialen, lichtere caravans: de caravan van de toekomst, is een Knaus caravan.

Series van Knaus

De voordelen van een Knaus

Stevig GFK-dak om hagelschade te voorkomen

Alle Sport & Südwind caravans van Knaus zijn voorzien van een duurzaam GFK-dak, om hagelschade te voorkomen. Mocht u ondanks dit duurzame dak toch (hagel)schade oplopen, dan is het veel gemakkelijker te herstellen dan bij een conventioneel dak.
Omdat een GFK-dak van verstevigde & geluidsabsorberende glasvezel aantoonbaar sterker is dan een regulier caravan-dak, kan dit voordeliger zijn voor uw verzekeringspremie!

Meest populair bij Linberg

De Knaus caravanseries Südwind en  de Sport Silver Selection zijn favoriet bij onze klanten. Deze caravans zijn met name geliefd bij stellen en gezinnen.

De Sport Silver Selection biedt aantrekkelijk geprijsde actiemodellen aan in 15 indelingen met een uitgebreid uitrustingspakket.
De Knaus Südwind is al jaren onbetwist de nummer 1 favoriet onder caravanliefhebbers wereldwijd. 

Daarnaast biedt Linberg u ook de Knaus Sport & Fun aan. Een caravan voor fanatieke motorrijders, mountainbikers, surfers & andere actiesporters die niet zonder hun motor, fiets, surfplank & sportspullen erop uit trekken.