Knaus Deseo

Eerst hebben wij met de TRAVELINO voor furore gezorgd – met de DESEO zijn we nog een stap verder gegaan: Onze laadmeester met de grote achterklep werd compleet nieuw ontwikkeld, waarbij de revolutionaire genen van THE MISSION werden toegepast.

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn wij erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

 • Toekomstgerichte FibreFrame‐technologie
 • Flexibele ruimte‐indeling
 • Revolutionair design
 • Hoge laadreserves
Bekijk de modellen

Comfort: check! Stijl: check! Ruimte: double check!

Zoveel plaats dat u helemaal niet meer weet wat u ermee moet. In de DESEO neemt u alles mee op vakantie dat niet thuis mag blijven. Of het nu motoren, surfplanken of fietsen zijn: in de laadruimte wordt alles veilig opgeborgen.

Dat de grote daarbij zo behaaglijk blijft, heeft hij aan onze uitstekende interieurdesigners te danken. Die hebben hem namelijk gewoon ultraflexibel en enorm comfortabel gemaakt, met een geweldige uitrusting en coole stijl.

 • Tot 8 m3 laadruimte
 • Inklapbare zitgroep
 • Keuken met 2‐pits gasfornuis
 • Max. 4 slaapplaatsen
 • Hefbed met revolutionaire geleiding
 • Verzinkbare LED‐tv

Wonen

Koken

Slapen

Want wie zoals Julia en Felix graag met een mooi uitzicht slaapt, maar toch van comfort houdt, zal het hefbed achterin fantastisch vinden. Het kan heel gemakkelijk worden neergelaten en biedt bij geopende klep het beste uitkijkpunt om sterren te tellen.

Ruimte-efficiënt hefbed

Overdag, wanneer het hefbed niet nodig is, kan het heel eenvoudig naar boven worden geschoven. ’s Nachts biedt het dankzij hoogwaardige EvoPore HRC matrassen maximaal slaapcomfort.

Comfortabel logeerbed

De zitbank kan met enkele handelingen worden omgebouwd in een gemoedelijk logeerbed. Dankzij het hefbed heeft men ook hier voldoende hoofdruimte wanneer alle slaapplaatsen benut zijn.

Onderhoud verzorging

De opbergvakken in de badkamer zijn zo ruim dat Felix hier makkelijk alles kan opbergen om al vroeg in de ochtend op gang te komen.

Innovatief douchegordijn

Een geїntegreerde luchtkamer maakt van het gordijn quasi een douchecabine en houdt het verwijderd van het lichaam.

Ruim vak voor vuil wasgoed

Alweer zo’n praktisch detail dat ervoor zorgt dat in de DESEO altijd alles uitstekend is georganiseerd. In het vak naast het toilet kunt u vuil wasgoed of schone handdoeken optimaal opbergen waardoor u meer ruimte heeft in de kledingkast.

Vervoeren

De 170 x 186 cm brede achterklep en de stabiele laadbrug maken het beladen heel eenvoudig.

Deseo stofferingsvarianten

Exterieur

De chique caravan met grote klep

Progressieve vormentaal door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit. Onze DESEO. Een echt opbergwonder met hoeken en kanten. Ook wanneer de meeste daarvan eigenlijk rond zijn – en natuurlijk bijzonder handig, want ze beschermen alles wat wij aan uitrusting in het exterieur hebben geïntegreerd.

 • enorme achterklep
 • servicemodule in de gaskast
 • FibreFrame
 • unieke nachtsignatuur

Rechthoekig

Binnen veel plaats en buiten veel te zien: hoge kwaliteit, extra opbergkast en een chassis dat ook op slechte wegen alles opvangt: de DESEO is een formidabele avonturier.