Weinsberg CaraTwo EDITION [HOT]

Hot, hotter, CaraTwo EDITION [HOT]! Met onze gloeiend hete argumenten maken wij jouw koopbeslissing wel heel erg gemakkelijk. Want we hebben een HOT uitvoering, een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs! Want bij de CaraTwo EDITION [HOT] bespaar je tot wel 2500 hete euros en krijg je onzettend veel uitrusting voor heel weinig geld. Dus, blijf cool, model uitzoeken en dan snel naar de dealer. Zo’n furieus actiemodel kom je namelijk niet iedere dag tegen.

Bekijk de modellen

Interieur

Van buiten wauw, van binnen wauw. Of het nu gaat om de badkamer, de keuken of de bedden, in de CaraTwo [HOT] hebben wij van goed beter en van alles meer gemaakt.

Exterieur

Is hij niet elegant? Zijn rondingen heeft de CaraTwo [HOT] te danken aan ons streven naar aerodynamische perfectie. Maar ook verder heeft hij veel te bieden.

Als beste uit de test

Met de CaraOne EDITION [HOT] heeft WEINSBERG goud in handen. De kwaliteit is bijna op KNAUS‐niveau, de standaarduitrusting is geweldig. Opvallend is dat de techneut van ANWB Experts meer moeite had met het maken van een ranking dan de testteams. Oplossingen die in theorie perfect lijken, kunnen in de praktijk tegenvallen.

De conclusie: de WEINSBERG CaraOne EDITION [HOT] wint deze triotest van de KCK.