Isabella voortent uitbouwen

Aanbouwen en opbergtenten

Als u voor de voortent extra opbergruimte of slaapplaatsen wilt, heeft Isabella diverse oplossingen voor uw Isabella of Ventura voortent in petto!
Twijfelt u of de uitbouw van uw keuze aan uw huidige Isabella voortent past? Vraag dan onze Linberg adviseurs in de caravan showroom om raad. Zij helpen u graag verder.
Annex 220

ANNEX 220

GREY & SAND
Past aan: Isabella Penta Flint, deeltenten Universal 420/360, Isabella voortent speciaal op maat gemaakt voor Adria Action 361/391, Ventura Marlin en Ventura Freestander Cumulus.

MEER INFORMATIE

Annex 250

ANNEX 250

NORTH & GREY & SAND
Past aan: Isabella Prisma Seed, Isabella Commodore Dawn of North, Isabella Ambassador Dawn, Isabella Capri North, deeltenten Magnum 340/400 Flint, Ventura D250/300.

MEER INFORMATIE

Annex Insignia

ANNEX INSIGNIA

MEER INFORMATIE

 

ACCESSOIRES voor de Isabella/Ventura uitbouwen:

Scheidingswand voor ANNEX

SCHEIDINGSWAND VOOR UITBOUW ANNEX

Formaten 220, 250 of 300 cm.

MEER INFORMATIE

Universele binnentent

UNIVERSELE BINNENTENT

Een extra slaapplek in de uitbouw of voortent.

MEER INFORMATIE


Het gemak van een uitbouw aan je Isabella voortent

Kom je altijd ruimte tekort om spullen op te slaan tijdens je kampeervakantie? Overweeg dan zeker om een uitbouw aan te schaffen.  
Zo kun je extra spullen opbergen aan de zijkant van je tent.

Extra slaapplaats
Maar niet alleen als berging kan een uitbouw handig zijn. De extra cabine die je ermee creëert kun je ook gebruiken als eetkamer, of -m.b.v. een optionele binnentent- kun je de nieuwe ruimte zelfs gebruiken als extra slaapplek. Dus krijg je spontaan bezoek op de camping? Geen probleem met een uitbouw aan je Isabella voortent!

Extra lichtinval
Niet alleen de extra ruimte is een voordeel van een uitbouw. De raampartijen van de Insignia uitbouw geven extra lichtinval in de voortent. En dankzij de ramen kun je blijven genieten van het uitzicht op de camping! Een uitbouw is kortom een aanwinst om mee te nemen op je kampeervakantie in binnen- of buitenland.

2 tips voor het uitkiezen van de uitbouw
De meeste uitbouwen zijn in een mum van tijd op te zetten en kunnen aan zowel de linker als rechterzijde van de voortent geplaatst worden. Natuurlijk is het zeer belangrijk de juiste keuze te maken. Twee tips om de juiste uitbouw te kiezen:

1. Bepaal hoeveel ruimte je tekort komt en waarvoor je de uitbouw wil gebruiken. Aan de hand daarvan stel je vast aan welke eisen deze moet uitbouw moet voldoen. Twijfel je eraan welke Isabella uitbouw het beste bij jouw voortent past? Je Linberg adviseur van onze caravan showroom in Molenschot helpt je graag verder!

2. Let goed op de maat van je voortent en de uitbouw. Een uitbouw voor je Isabella  voortent is soms leverbaar in verschillende modellen en maten. Bij de meeste voortenten is een specifieke uitbouw te verkrijgen, dan is er maar 1 keuze mogelijk. Uiteraard controleert je Linberg adviseur altijd nog jouw bestelling.