Ace Air 300

Uw voortent opzetten was nog nooit zo makkelijk!

De Kampa Ace Air 300 is een voortent met handig oppompsysteem. U pompt uw voortent in een mum van tijd op, zodat u lekker van uw vakantie kan gaan genieten! Door naar de volgende camping? Dan laat u uw voortent net zo eenvoudig weer leeglopen.

Doordat de Ace Air 300 geen stokken heeft (deze deeltent bestaat uit ingenieuze, stevige luchttunnels), heeft deze tent een lager gewicht en een compactere pakmaat dan een klassiek model voortent.

De Ace Air 300 is het kleinste model van de "Ace Air" serie. Linberg heeft de Ace Air 300 en de 400 in het assortiment. Beide modellen zijn geschikt voor caravans met een hoogte van 235-250 cm.

Flexibel te gebruiken voortent

Deze voortent is flexibel op te zetten. Afhankelijk van het weer kunt u ervoor kiezen om de tent met alle wanden te gebruiken. Is het mooier weer, dan kunt u de 4 wanden geheel of gedeeltelijk uitritsen & de voortent als een luifel of veranda te gebruiken. Het maken van een veranda is fijn als u kleine peuters of huisdieren heeft. Zij blijven veilig binnen de voortent, terwijl u toch een open "veranda" heeft bij mooi weer.

De deuren aan weerszijden van de voortent zijn beiden voorzien van een insectenhor. Deze insectenhor is gemaakt van extra fijn gaas, om zelfs de kleinste insecten te weren.

Goede lichtinval, spectaculair uitzicht

De prachtige ramen & de 2 kleine dakvensters van de Ace Air 300 garanderen een prachtige lichtinval. U kunt prima genieten van het uitzicht op de camping waar u verblijft. De ramen rondom zijn van "Crystal Clear"-materiaal gemaakt; stevig materiaal wat zeer helder is zodat u goed naar buiten kunt kijken. Wordt het later en wilt u wat privacy, dan kunt u gewoon de meegeleverde gordijnen sluiten.

Hoe werkt het opblaas-systeem?

Deze voortent is écht heel eenvoudig op te zetten. De meegeleverde "double action"-pomp sluit u aan op het centrale opblaasventiel. Hiermee worden de luchtsleuven met een doorsnee van ± 10 cm. opgepompt. Daardoor staat de tent stevig overeind. U hoeft daarna alleen nog de voortent met scheerlijnen en haringen te borgen. Het oppompsysteem geeft een groot gebruiksgemak. Er is geen kracht voor nodig om de voortent op te zetten en gedoe met stokken is ook verleden tijd. Uw tent heeft een lager gewicht door het ontbreken van een frame en daardoor ook een kleinere pakmaat. 

Kampa staat voor kwaliteit

Deze "kleinste voortent uit de Ace Air serie" heeft nochtans een groot grondoppervlak, waardoor deze uw leefruimte flink vergroot. De voortent biedt door de diepte van 300 cm. immers voldoende ruimte om met uw kampeermeubilair binnen te zitten. Het dak & de wanden zijn gemaakt van degelijk Oxford polyester materiaal. Dit gladde materiaal heeft een speciale coating, waardoor de tent over uitstekende waterdichte eigenschappen beschikt. Pro Weathershield is weersbestendig & zeer duurzaam.

Opties

Natuurlijk passen er aan de Ace Air 300 diverse opties. Zo is er een uitbouw (Air of met stokken) mogelijk (past aan beide zijkanten), waarvoor optioneel een binnenhemel verkrijgbaar is. Ook is er een Kampa zonneluifel mogelijk aan deze deeltent. Prijzen en levertijd op aanvraag bij uw Linberg adviseur in onze showroom. 

Uitrusting

De Ace Air 300 is geschikt voor caravans: van 235 tot 250 cm. hoog.
Pakmaat: 85x40x40 cm.

 • Diepte: 300 cm.,
 • Omloopmaat: 300 cm breed,
 • Gebruik: lichtgewicht reistent,
 • Dak: dubbel gecoated 300D Oxford polyester, 6000 mm waterkolom; brandvertragend en UV-beschermend tentdoek,
 • Wand: dubbel gecoated 300D Oxford polyester, 6000 mm waterkolom; brandvertragend en UV-beschermend tentdoek,
 • Naden: getaped voor maximale waterdichtheid,
 • Frame: 10 cm dikke luchttubes; elke tube kan individueel worden afgesloten door de afzonderlijke ventielen,
 • Ritsen: Blokritsen,
 • Raamafdekking: gordijnen,
 • Tentdelen: 4 wanden en dak,
 • Framedelen: Luchtkamers,
 • Gepolsterde achterafsluiting ter bescherming van uw caravan,
 • Kleur: antraciet/grijs,
 • Gewicht gemiddelde maat: ± 21 kg,
 • Inclusief: Spanbanden, gordijnen, tochtstrook, haringen en opbergtas,
 • Omloopmaat meten: Rechte daklengte.

Kampa Ace AIR 400 - Inflatable caravan awning

Kampa Ace AIR 400 - Inflatable caravan awning