Ventura

Ventura is het voordelige low-budget basismerk in voortenten voor reizigers die graag rondtrekken, uit de stal van premiummerk Isabella voortenten & luifelsVandaar dat wij bij Linberg spreken van: "Ventura, made by Isabella".
Isabella biedt met de Ventura-lijn topkwaliteit reistenten aan.

Hierdoor zijn Ventura voortenten gemaakt d.m.v. innovatieve systemen en van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Zo worden voor alle IXL-glasvezelframes (Isabella-) Fixus-stangklemmen gebruikt. Wanneer u de IXL-glasvezelbuizen vast wilt zetten, dan drukt u eenvoudigweg op de knop van de Fixus-stangklem en aan de klik kunt u horen dat de buizen goed vast zitten. Zo zet u nog eens gemakkelijk uw voortent op, zonder gedoe!

Basic ontwerp, Isabella kwaliteit!

Een Ventura voortent heeft altijd een uitstekende pasvorm door de speciale snit in de tent. Uw Ventura voortent past zich prima aan de vorm van uw caravan aan.
M.b.v. de FixOn Multi-bokjes zet u de tent goed vast.

Ideale touringtenten

Kiest u voor een Ventura? Dan krijgt u kwaliteit en functionaliteit, in een eenvoudig design, voor een schappelijke prijs.
Ventura is speciaal ontwikkeld voor de reizende kampeerder.

Veelgestelde vragen over Ventura opblaasbare voortenten

Hoe zet je een opblaasbare voortent op?
Je pompt als volgt een opblaasbare voortent snel op (en breekt hem ook net zo snel weer af):

Volg de stappen hieronder:
1. Vouw de opblaasbare voortent uit en trek de pees door de tentrail op de caravan.
2. Zet de vier hoeken van de opblaasbare voortent vast met haringen.
3. Bevestig de pomp aan het ventiel buiten op de opblaasbare voortent.
4. Pomp de opblaasbare voortent op (open alle ventielen om de lucht weer uit de buizen te laten lopen, als de tent moet worden afgebroken).
5. Zet alle haringlussen van de opblaasbare voortent vast.

Hoe lang duurt het voordat een opblaasbare voortent staat?
De opblaasbare voortent staat in een paar minuten. Je hoeft de voortent alleen maar uit te vouwen, de pees door de tentrail te trekken, de luchtpomp op het ventiel buiten op de opblaasbare voortent aan te sluiten en klaar is Kees! De luchtpomp doet het meeste werk.
Snel en eenvoudig.

Is een opblaasbare voortent net zo duurzaam als een gewone voortent?
Ja, in de opblaasbare Ventura Air voortenten heeft moedermerk Isabella de beste technieken op het gebied van opblaasbare voortenten gecombineerd met de bekende materialen van Isabella. De opblaasbare voortenten zijn ontwikkeld voor een actief campingleven en kunnen jaar in jaar uit worden gebruikt!

Zijn er ook opblaasbare voortenten voor campers?
Ja, je kunt kiezen uit opblaasbare Ventura Air voortenten voor caravans en campers, dus een camper is geen enkel probleem.