Update Coronavirus

Berichtgeving omtrent Coronavirus:

Laatste update: 18-3-2020 (17.30 uur)

  • Helaas hebben wij wederom een besluit genomen omtrent het Coronavirus. Wij hebben onze openingstijden aangepast tot tenminste 6 april.
    Wij zullen van dinsdag t/m zaterdag geopend zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur. Om de veiligheid van ons personeel en dat van u als klant zoveel mogelijk te waarborgen. Wij willen u als klant de mogelijkheid bieden om binnen deze aangepaste openingstijden toch uw aankopen te kunnen doen. Onze webshop is gewoon geopend en via deze weg kunnen wij ook bestellingen naar u opsturen mocht u niet naar onze fysieke winkel kunnen komen.

Laatste update: 17-3-2020 (15.30 uur)

  • I.v.m. het Coronavirus hebben wij besloten dat wij t/m 10 april geen koopavond meer hebben op vrijdag. Wij zullen dus op vrijdag van 11 - 16 uur geopend zijn in plaats van tot 20 uur.
  • Het is niet meer mogelijk om uw ski's en/of snowboard(s) in te leveren voor onderhoud. De meeste ski gebieden zijn al gesloten en hierdoor nemen wij geen onderhoud van uw materialen meer aan. Vanaf het nieuwe winterseizoen bent u weer van harte welkom voor onderhoud aan uw ski's en/of snowboard(s)

Laatste update: 16-3-2020 (12.00 uur)

Wij als directie van Linberg vinden het welzijn van onze werknemers en u als klant uiteraard erg belangrijk. Wij volgen de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend en nemen de voorgeschreven maatregelen omtrent het Coronavirus uitermate serieus.

Op dit moment heeft niemand binnen onze organisatie klachten. Zodra dit wel het geval is, zullen we onmiddellijk gepast handelen en u via onze site op de hoogte houden.

Onze winkel, showroom en werkplaats zijn dus gewoon geopend volgens de normale openingstijden.

Heeft u een afspraak staan voor uw caravan in Hulten dan kunt u de caravan zoals altijd gewoon afleveren voor de afgesproken werkzaamheden. Ook het maken van nieuwe afspraken is gewoon mogelijk.

Standaard maatregelen die u niet van ons gewend bent, maar die we nu natuurlijk wel in acht nemen:

  • Geen handen schudden;
  • 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
  • Betalingen bij voorkeur alleen per pin.

Binnen de mogelijkheden die de overheid ons biedt doen wij er alles aan om de service te bieden die u van ons gewend bent, zodat u tijdig en veilig kunt gaan genieten van uw (kampeer)vakantie.

Vertrouwende op uw begrip,

Thomas en Dick van den Berg