Comfortabele mover voor de caravan

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een mover onder de caravan. Nooit hoef je je meer zorgen te maken over hoe je de caravan op de gewenste plaats krijgt. Afkoppelen, mover aan en rijden maar. En het aankoppelen daarna gaat al net zo eenvoudig. Maar de mover is ook erg handig bij het horizontaal plaatsen van de as van de caravan.

Keg onder het laagste wiel, een stukje erop rijden en als de caravan goed staat rem aantrekken. Vervolgens een 'contra-keg' plaatsen om wegrijden te voorkomen na het uitschakelen van de mover en het 'losmaken' van de wielen.

Easydriver Pro 1.8

De Easydriver Pro 1.8, Viva's Voorkeurproduct en ontwikkeld door Reich, is een ongekend 'luxe' mover. Het is namelijk een volautomaat. Dus ook het aan- en afkoppelen op de banden gebeurt met een druk op de knop. De mover heeft verder een zogenaamde soft start/stop en is geschikt voor caravans tot 1800 kg (1500 kg bij 18% helling).

De mover voegt slechts 34 kg gewicht toe aan de caravan en dat is inclusief de meegeleverde Reich Lithium-Ion accu.

De prijs van deze krachtige mover - exclusief bij de Viva Kamperen specialist - bedraagt € 2.050,-, inclusief montage en accu. De fabrikant verleent een garantie van vijf jaar op dit kwaliteitsproduct.