Hobby

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive.

Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires. Op de volgende pagina's kun u ervaren dat vakantie in een Hobby altijd een plezier is door het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort. De hierna getoonde uitrustingsdetails zijn afhankelijk van het model. In de actuele prijslijst wordt per model aangegeven wat tot de standaard uitrusting behoort.

Series van Hobby

Op zoek naar een Hobby caravan?

Bij Linberg helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Linberg in Molenschot (gemeente Gilze-Rijen) is al sinds 1982 dealer van Hobby. Door onze jarenlange ervaring met dit populaire merk, beschikt Linberg over een gedegen kennis van zaken als het over Hobby caravans gaat.

Standaard hebben wij de meest populaire Hobby caravanmodellen op show. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod gebruikte Hobby-caravans. Onder het blauwe kopje "Verkoop"op deze pagina, kunt u ons huidige aanbod meteen bekijken.

Hobby all-inclusive

Uw Hobby compleet uitgerust

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive. Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires.

Op de volgende pagina's kun u ervaren dat vakantie in een Hobby altijd een plezier is door het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort. De hierna getoonde uitrustingsdetails zijn afhankelijk van het model. In de actuele prijslijst wordt per model aangegeven wat tot de standaard uitrusting behoort.

Optionele uitrusting

Ieder zijn wensen..

U heeft een bijzondere vrijetijdsbesteding of hele speciale wensen voor wat betreft de uitrusting. Daarvoor biedt Hobby individuele oplossingen. Zo maakt u uw eigen Hobby helemaal uniek. De op de volgende pagina's getoonde opties zijn afhankelijk van het model en in sommige modelseries standaard ingebouwd. In de actuele prijslijst is de standaard uitrusting van elk model terug te vinden.

Hobby: meer dan 50 jaar passie voor caravantechniek

Hobby caravans is al jaren marktleider in Europa. Dat is natuurlijk niet voor niets, Hobby caravans zijn van een degelijke kwaliteit.

De prijs-/prestatieverhouding is dik in orde. Ook heeft Hobby een grote keuze aan praktische indelingen. Deze indelingen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Daardoor vindt elke caravanner wel een Hobby caravan die bij zijn situatie past.