StarCamp

StarCamp is de budgetlijn van Doréma. Men heeft de productiekosten van StarCamp voortenten kunnen drukken, door weinig aan marketing rondom StarCamp te doen en de collectie basic te houden.

De StarCamp tenten worden gemaakt in de moderne Doréma fabriek, waar men gebruik maakt van de nieuwste technieken. Waar StarCamp normaal al heel voordelig is, is StarCamp momenteel extra goedkoop... U ontvangt nu 30% korting op de nieuwe StarCamp collectie!

Topkwaliteit Ten Cate tentdoek

De meeste StarCamp voortenten worden (net als die van Doréma) gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate is de meest toonaangevende producent van tentdoek ter wereld. Tientallen jaren ervaring in het produceren van tentdoek zorgen voor absolute topkwaliteit. Het Ten Cate All Season tentdoek is zeer sterk en makkelijk schoon te maken.

Vertrouwde Doréma kwaliteit

StarCamp maakt ook gebruik van de bekende Doréma Quick Lock steunen die de tentogen overbodig maken, Easygrip frames om staanders & dakliggers aan elkaar vast te maken en stormband clips aan alle StarCamp voortenten en de luifel Tourist. Gebruiksgemak gegarandeerd dus bij StarCamp....en dat voor de allerlaagste prijs!