Isabella Air Cirrus North 400

De Cirrus North is een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem. Voor- en zijkanten zijn gemaakt van ons traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl, een licht, robuust en vooral ademend materiaal.

Het volledig doorgekleurde materiaal zorgt ervoor dat de kleuren van je opblaasbare voortent vele jaren mooi blijven. Het Isacryl materiaal zorgt ervoor dat je opblaasbare voortent kan ademen en met de grote horren in beide zijkanten krijg je een optimaal binnenklimaat en minimale condensvorming.

RUIME FAMILIE VOORTENT

In de Cirrus North opblaasbare voortent is er ruimte genoeg voor het hele gezin! Met een diepte van 275 cm. en volledig verticale wanden krijg je een ruime en hoge woonkamer.

Je kunt de ruimte bovendien nóg groter maken met optionele uitbouw(en) Air Annex, passend aan zowel de rechter- als linkerzijde van de voortent. De Annex heeft een extra hoge ritsopening in de zijkanten, zodat je het gevoel krijgt dat de Annex gewoon onderdeel van de tent zelf is. Zo krijg je de beschikking over een multifunctionele extra ruimte van 6 m², te gebruiken als extra slaapkamer, eet- of speelruimte enz. Met Air Annex aan beide zijkanten verdubbel je het oppervlak van de voortent!

Air systeem, dus geen stokkenframe!

Een bijzonder detail bij de Cirrus North is dat je geen extra stokken mee hoeft te nemen. De tent bestaat voor 100% uit luchtbuizen en je hoeft daarom geen extra stokken te plaatsen in de petluifel of bij de caravan. De petluifel beschermt de tent tegen weer en wind en zorgt tegelijkertijd voor een aangename schaduw.

Gebruiksvriendelijk luchtsysteem

Het IsaAir luchtsysteem hoef je maar op één plek op te pompen (foto 1) en het is zeer eenvoudig te gebruiken. Het modulaire luchtsysteem met ventielverbindingen tussen alle modules zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk een luchtbuis eraf kunt klikken (foto 2) - nadat je het verbindingsventiel naar de andere modules hebt dichtgedaan - en kunt vervangen terwijl de tent gewoon blijft staan. Het On/Off contact (foto 3) geeft duidelijk aan of de luchtverbinding open of dicht is. De luchtbuizen (foto 4) bestaan uit 3 lagen, die ervoor zorgen dat ze goed dicht zijn en stabiel blijven staan.

Standaard geleverd met:

 • Gordijnset "Cube Creme",
 • luchtbuis voor veranda-oplossing,
 • speciaal ontwikkelde handpomp met flinke capaciteit en overdrukventiel,
 • standaard tochtstrook,
 • standaard wielkastafdichting,
 • robuuste Typhoon stormlijnen,
 • tenttas,
 • opberger voor haringen incl. haringtrekker.

Materiaal:

Tentdoek: bijzonder ademend, onderhoudsarm én zeer kleurvast Isacryl tentmateriaal, 295 g/m²
Dakmateriaal: Isaroof Light UV-beschermende acrylaatcoating, voorzien van een toplak in 2 lagen. 240 g/m2


Tentframe:
geen, alleen luchtbuizen-het Isa Air Systeem!

De Cirrus North voortent kent geen stokken. De tent bestaat voor honderd procent uit luchtbuizen. Ook de petluifel kan toe zonder stokken.  Je pompt het IsaAir-syteem op één plek op. Het systeem is modulair. De losse drielaagse buizen zijn voorzien van ventielen. Deze kunnen open of dicht. Zijn de ventielen dicht, dan kun je een buis er zonder problemen af klikken.

 • Slechts 1 punt voor het oppompen,
 • Extra sterke en duurzame 3-laags luchtbuizen van de topkwaliteit die je van Isabella gewend bent,
 • Gebruiksvriendelijk click-systeem met "on/off contact" om snel en simpel van luchtbuis te veranderen.

Details:

Technische tekening Air Cirrus North 400

Technische tekening opblaasbare Isabella voortent Air Cirrus North 400 voortent
VERKLARINGEN

Tekeningen front en zijdelen
Gekleurde streep: Ritssluiting voor uitneembare en neerrolbare tentdelen.
Grijs venster: Insectenhor met folie vensterflappen.

Plattegronden
Pijlen boven en beneden + getal: Diepte van het vloeroppervlak.
Pijlen links en rechts: Breedte van het vloeroppervlak.
Gekleurde streep: Uitneembare en neerrolbare tentdelen.
Gestippelde buitenlijnen: Petluifel.
Zwarte hoekjes: Deuropeningen.

Prijzen Isabella Airtent "Cirrus North 400":

ISABELLA AIRTENT:

Prijs in Euro`s:

Binnenhemel:

Vloer:

Isabella Air Cirrus North 400

 2.200

 120

 140

Isabella Air Annex North Rechts / Links

 1.125

  95

  99

 

FILMPJE ISABELLA AIR CIRRUS NORTH 400:

Roel Reineman vertelt over de Isabella Air Cirrus North 400; een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem.

Roel Reineman vertelt over de Isabella Air Cirrus North 400; een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem.