Caravanmovers

Last van uw rug? Minder mobiel dan vroeger? En graag snel klaar zijn met het op de plaats trekken van uw (grote) caravan? Makkelijk en snel? Dan is een caravan-mover voor u een uitkomst.

Nooit meer problemen met het op zijn plaats zetten van uw caravan

Met een caravan-mover zet u vlug en eenvoudig uw caravan op zijn plaats. Op het moment dat u gaat manoeuvreren, dan trekt u handmatig (met een slinger of accuboormachine) of automatisch (elektrisch, via de mover afstandsbediening) de aandrijfwielen van de mover tegen de banden aan. 

Met één druk op de knop uw caravan verplaatsen

Vervolgens klikt u één knop op de afstandsbediening van de mover in. Het besturingssysteem brengt de motoren in beweging. De motoren kunt u zelf via de afstandbediening besturen. Moet de caravan naar links, dan blijft de linker motor stil staan en de rechter motor brengt de caravanband in beweging. Als u de knop loslaat, dan remt de caravan meteen. U hoeft daar zelf niet bij na te denken, het werkt allemaal heel simpel.

Perfecte tractie: veiligheid eerst

Door de goede tractie kunnen de hedendaagse movers uw caravan niet alleen op de weg verplaatsen, maar zelfs op (nat) gras, grind, zand, klei en sneeuw. Goede tractie zorgt voor veiligheid bij hellingen, modder en onherbergzame gebieden.

Voor elke caravan de juiste mover

Linberg heeft voor elke portemonnee & voor elke caravan (enkelassers en tandemassers) een passende caravan-mover in het assortiment. Hieronder vindt u de selectie uit het aanbod movers die wij voor u hebben gemaakt. Alle movers uit het Linberg assortiment zijn van een goede kwaliteit, duurzaam en veilig. In onze caravan showroom in Molenschot helpen we u graag verder met uw wensen. Wij kunnen u diverse modellen demonstreren in onze showroom.

Onze ervaren mover-monteurs van de werkplaats in Hulten bouwen vakkundig de door uw gekozen mover onder uw caravan. Uw Linberg adviseur zal in overleg met u een afspraak maken met de chef werkplaats voor het onderbouwen van uw mover.