Commodore North/Dawn

Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen: 'Dawn' én 'North'

De Commodore voortent is een zeer aangename gezinstent en daarom een populair model, dat Isabella al jaren in het assortiment voert. Het ademende, kleurvaste Isacryl doek werkt vochtregulerend & zorgt samen met de vele ventilatieopeningen voor een perfect binnenklimaat in de caravan voortent.

Met zijn diepte van 300 cm. biedt deze voortent volop ruimte voor gezelligheid en comfort op de camping. Ideaal voor als je met een groot gezin bent of veel familie of vrienden hebt die nog al eens aanhaken!

Voor korte tripjes & lange seizoenen kampeerplezier

Met het voorgemonteerde frame is deze fraaie voortent makkelijk op te zetten en dat maakt de Commodore North of Dawn een perfecte metgezel voor een lang kampeerseizoen of juist een korte kampeervakantie. Bij de Commodore North of Dawn heb je de keus uit een lichtgewicht CarbonX glasvezel frame, een stabiel Zinox staalbuis frame of een ultra sterk Zinox Magaframe, deze zijn bij Isabella standaard voorgemonteerd, zodat je de caravan voortent eenvoudig en snel opzet.

Details

Uitrusting

  • Uitneembare/neerrolbare delen – Front- en zijdelen.
  • Insectenhor met oprolbaar vensterfolie in beide zijkanten.
  • Nokventilatie in het front voor nog meer frisse lucht.

Standaard geleverd met – Gordijnset: Collage Sand (bij model Dawn) of Cube Creme (bij model North), verandastang, standaard caravan-tochtstrook, standaard wielkastafdichting, FixOn, Typhoon stormlijnen, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.

Opties

Opties tegen meerprijs: uitbouw Annex 250, deurmarkies, zijdeel van gaas, netfront, Cosy Corner II, scheidingswand, voorzonluifel Eclipse en robuuste Isabella stormzekeringsset.

Stokken voor alle toepassingen

Isabella voortent - Commodore North

Isabella voortent - Commodore North