Montage accessoires

Zeker weten dat uw nieuwe caravan accessoires vakkundig gemonteerd worden? Natuurlijk helpen wij u graag verder met de opbouw van accessoires die het gebruik van uw caravan nog meer veraangenamen.

Hulp nodig bij de keus in de diverse mogelijkheden aan caravan-accessoires? 
In onze showroom in Molenschot kunnen onze adviseurs u verder helpen. Zij plannen dan desgewenst een afspraak in met onze werkplaats. Voor het maken van een afspraak kunt u uiteraard ook direct bellen met onze werkplaats-medewerkers.

Mover assortiment

Manoeuvreer zorgeloos uw caravan met een mover gemonteerd door onze vakmensen!

Onze gediplomeerde monteurs monteren uw rangeersysteem professioneel in onze werkplaats, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Linberg biedt u de keuze uit een breed assortiment aan movers van Enduro, Truma en Reich.
Zonder enige inspanning staat uw caravan voortaan snel op zijn plaats. Laat de mover lekker het werk doen. 

Airco assortiment

Nooit meer last van de zomerhitte, altijd fijn doorslapen in de caravan!
Kampeert u ook in het voor- en naseizoen? Er zijn ook caravan-airco`s die verwarmen, zodat de temperatuur in de caravan áltijd heerlijk aangenaam is!

Linberg heeft voor kamperen in warme buitentemperaturen uiteraard een aanbod aan caravan airco’s. Het assortiment van de merken Dometic, Truma en Mestic is divers, maar biedt de beste mogelijkheden tot verkoeling in de caravan. Geheel afhankelijk van de grootte van je voertuig zijn er passende airco’s te vinden, tevens heeft Linberg caravan airco’s voor aan de buitenkant (dakairco`s), maar ook 1 voor aan de binnenzijde van je kampeervoertuig (bankairco).
Onze monteurs van de caravan werkplaats monteren de airco`s vakkundig op of in de caravan.
Bekijk onderstaand onze collectie.

Meer weten?
Vraag advies aan één van onze specialisten.

Leveller systeem

Met een automatisch hydraulisch level-systeem zet u uw caravan binnen 2 minuten waterpas!

Fietsendrager assortiment incl. montage

Laat uw fietsendrager vakkundig monteren door onze professionele caravanmonteurs!
Bent u zelf niet handig, dan is het zeker een aanrader een fietsendrager te laten monteren door één van onze specialisten.