Werkplaats

Onze werkplaats is gevestigd op de Rijksweg 17 te Hulten (Gemeente Gilze-Rijen). De werkplaats voor het onderhoud en schadeherstel voor caravans ligt, net zoals onze winkel in Molenschot, aan de oude rijksweg tussen Breda en Tilburg.

Als u vanaf Linberg Molenschot richting Tilburg rijdt, komt u vanzelf bij onze werkplaats uit, ca. 4,5 km verderop. Op het terrein van onze werkplaats is ook onze binnen- en buitenstalling voor caravans gevestigd.

Specialist in caravan onderhoud

Onze werkplaats is gespecialiseerd in caravans en voorzien van de nieuwste technieken, ingericht volgens de normen van de BOVAG. Remmen worden getest op professionele testbanken. Zo kunnen wij ook meteen uw caravan wegen. Uw caravan wordt op de brug nauwkeurig nagekeken door onze monteurs, gediplomeerde keurmeesters. Bij onderhoud kijken we uw caravan volgens een vast stramien tot in de puntjes na.

In onze werkplaats verrichten wij  niet alleen werkzaamheden aan onze eigen merken caravans. Alle merken en type caravans zijn bij ons onder te brengen. Als dealer van de merken Hobby, Weinsberg en Knaus is het voor ons wel handig om merkspecifieke onderdelen gemakkelijk te kunnen bestellen. 

Kom naar onze werkplaats

Openingstijden

Werkplaats en stalling

maandag 08:00 – 17:00
dinsdag 08:00 – 17:00
woensdag 08:00 – 17:00
donderdag 08:00 – 17:00
vrijdag 08:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 12:00
zondag Gesloten