Bezorgen & Levering

Verzending

Verzending

Linberg verzendt haar pakketten via PostNL. Als u op werkdagen vòòr 16:00 uur besteld, heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis, mits anders vermeld in de Linberg webshop.

Levering naar een postbus

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te laten leveren op een postbus. We raden u aan om een afleveradres te kiezen waar overdag iemand aanwezig is.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten zijn € 5,95 voor een pakket binnen Nederland. Bij afwijkende materialen (bijvoorbeeld een bestelling van een luifel) kunnen deze bezorgkosten afwijken van dit bedrag, omdat voor uw bestelling speciaal transport nodig is. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de € 100,- mits er geen sprake is van de noodzaak van speciaal transport voor uw zending of andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld artikelen die aangemerkt zijn als OPRUIMING. Doordat deze artikelen dermate laag geprijsd zijn zien wij ons genoodzaakt om alsnog de geldende verzendkosten voor het betreffende product in rekening te brengen ongeacht de hoogte van het aanschafbedrag.

De kosten voor het bezorgen kunt u te allen tijde terugvinden in uw winkelmand.

Verzendbevestiging

Zodra Linberg uw pakket heeft verzonden, krijgt u van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, met behulp van dit trackingnummer kunt u uw pakket volgen via de website van PostNL, via: https://mijnpakket.postnl.nl/

Het kan voorkomen dat u de melding krijgt: 'Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie'. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL de volgcode nog niet heeft verwerkt. Wij vragen u dan nog even geduld te hebben.

Afhalen van de bestelling

Indien u ervoor kiest om de bestelling in de kampeerwinkel in Molenschot af te halen, dan ontvangt u zodra de bestelling voor u klaarligt een e-mailbericht van ons. Dat is in de regel binnen twee werkdagen.

Deze e-mail is uw afhaalbevestiging. Wanneer u de bestelling komt afhalen is het van belang dat u een print van deze afhaalbevestiging meeneemt of dat u deze kunt tonen via uw smart phone. Zonder deze afhaalbevestiging te tonen kunnen wij aan u de bestelling niet meegeven.

Voor bestellingen die afgehaald worden in de winkel in Molenschot aan de Rijksweg 231 worden uiteraard geen extra kosten berekend.

LET OP; (bijna) alle producten komen uit onze fysieke winkel in Molenschot. Dit wil zeggen dat niet alle producten in de originele verpakking geleverd kunnen worden. Bijvoorbeeld slippers & sandalen die uithangen in de winkel (i.v.m. passen) waar wij geen doos meer van hebben zullen in een andere verpakking verstuurd worden.