Plugro

Plugro Just Tennis is dé tennisspecialist van de omgeving. Na 25 jaar in Dongen gevestigd te zijn geweest, heeft Plugro een Instore Shop bij Linberg geopend. Dit om de krachten te bundelen.

Met zorg kopen wij onze tennisassortiment in voor onze tennissers. Op zoek naar een outfit waar niet iedereen in loopt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We kiezen merken die functioneel zijn maar ook modieus op de baan. Het draagcomfort en kwaliteit staan voorop!

Tennisrackets

Wij kunnen u als geen ander adviseren op het gebied van tennisrackets. In een persoonlijke gesprek hebben we vele vragen aan u voor een gedegen advies. Als u ons hierop vertrouwd beloven wij dat u uw spel verbeterd. Wij geven u dan ook speelgarantie. Als na maanden blijkt dat de verwachtingen niet uitkomen kunt u uw racket teruggeven. Wij regelen het totdat u voor 100% tevreden bent. Heeft u lichamelijke klachten in hand, arm, schouder of nek en u wilt toch graag tennissen? Dan kunnen wij u zeker helpen.

Bespanning

Bent u toe aan een nieuwe bespanning? Wij adviseren u graag met ons zeer uitgebreide assortiment aan snaren. Van Mono- tot Multifilamenten en zelfs Darm bespanningen zijn beschikbaar. Uiteraard hebben wij ATP official stringing machines. Klaar binnen 24 uur of maakt u telefonisch een afspraak kunt u er zelfs op wachten onder het genot van een kopje koffie.

Outfit

Wil je als team allemaal dezelfde mooie outfit, eventueel met een bedrukking van je sponsor? Wij hebben met ons merkenpakket meer dan genoeg keuze en een professioneel persapparaat zodat alles onder een dak en snel geregeld kan worden. Loop gewoon eens binnen.

Padel

Ook hebben we een breed assortiment Padel. Padel wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet gek, want Padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect; ook een mooie aanvulling voor alle tennisverenigingen.

Sponsoring

Al jaren sponsoren wij door heel Brabant meer dan 30 tennisverenigingen. Ook op zoek naar een leuke actieve sponsor voor uw sportevenement of vereniging? Loop eens binnen in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden.

We zien u graag!