E-trailer systemen voor de caravan: houd gemakkelijk via een telefoon-app de status van je caravan in de gaten!

Maak kamperen veiliger en gemakkelijker d.m.v. een app! Met de E-Trailer "Connected Safety App" op uw tablet of telefoon blijft u constant op de hoogte van de status van uw caravan. De E-Trailer app is namelijk de enige app die elke 1,2 seconde de status van uw kampeermiddel meet. Zo bent u altijd op de hoogte van belangrijke zaken zoals b.v. uw bandenspanning, kogeldruk, de status van uw accu en nog veel meer!

 

E-Trailer steekt caravan in modern jasje met slimme sensortechnologie. Veilig en comfortabel op pad dankzij SMART-Trailer.

Dankzij slimme sensortechnologie blijft u via een app goed geïnformeerd over belangrijke zaken als de bandenspanning van uw caravan. Gemakkelijk & veilig!

Altijd actuele informatie
De Connected Safety app maakt connectie via bluetooth met één van de sensoren van het E-Trailer systeem. Zoals de sensor die de kogeldruk meet. Elke 1,2 seconde meet de betreffende sensor de actuele status, zo wordt u dus altijd voorzien van realtime informatie!

Voor bestaande en nieuwe caravans
Het E-Trailer systeem is eenvoudig te plaatsen in uw caravan. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. Liever geen gedoe? Uiteraard kunt u dan de hulp van onze deskundige monteurs van de werkplaats inroepen. Het systeem is geheel naar eigen interesse uit te breiden en past op zowel bestaande als nieuwe caravans. Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

Diverse mogelijkheden om uw veiligheid te vergroten
Zo kunt u op de hoogte gehouden worden van de actuele bandenspanning en kunt u gemakkelijk zien of uw caravan al waterpas staat. M.b.v. de E-Trailer software kan dus iedere caravan-eigenaar veilig, comfortabel en volledig geïnformeerd op pad.

 

Bekijk de video hoe het E-Trailer systeem werkt:

Bekijk de video hoe het E-Trailer systeem werkt:

Veilig de weg op

We leven in een tijd waarin bijna alles meetbaar is. Bij de auto leest u het benzineverbruik af en houdt de status van de accu bij. Bij nieuwe auto’s is het tegenwoordig verplicht om inzicht te hebben in de bandenspanning. Dat geldt niet voor caravans, wat eigenlijk heel vreemd is als we erover na gaan denken. Er rijden miljoenen caravans rond in Europa, waarmee heel wat kilometers worden afgelegd!

Daarom is een E-Trailer systeem een goed hulpmiddel om veilig & comfortabel op pad te gaan. Zo start u met een gerust gevoel uw kampeervakantie.

Voordelen E-Trailer Systeem:

 • U kiest zelf welke de 8 modules u nodig heeft om uw reis meer ontspannen te maken.
 • Het enige wat u verder nodig heeft is een smartphone of tablet met Bluetooth.
 • U hoeft alleen maar de gekochte modules in uw caravan of camper te installeren. Dit gaat snel en is heel gemakkelijk. Ziet u er toch tegen op, dan kunt u dit door onze werkplaatsmonteurs laten uitvoeren.
 • Vervolgens download u de E-Trailer app en koppelt u de modules met een QR code aan uw app. Dit is binnen een paar minuten gebeurd.
 • De modules communiceren constant met uw telefoon of tablet. Zodra er iets aan de hand is met uw caravan of camper krijgt u automatisch een melding; zo krijgt u bijvoorbeeld een waarschuwing als uw bandenspanning te laag wordt.
 • U hoeft dus niets meer handmatig te controleren en kunt optimaal van uw vakantie genieten!

Prijzen E-Trailer systeem

U kunt een E-Trailer systeem basispakket kopen, wat u met extra pakketten kunt aanvullen. Zo bepaalt u zelf hoe comfortabel en veilig u het kamperen voor uzelf wilt maken. De aanschaf van pakketten is voordeliger dan het kopen van losse modules, maar ook dat is naar wens (achteraf) mogelijk. 

Pakketten:      
       
Basispakket:   Prijs losse module: Voordelige pakketprijs:
E-Connect
- altijd nodig!
 x € 149,95  
E-level
- digitale waterpas
 x €  39,95 Geen € 229,85
maar € 199,85
E-Volt
- accu meter
 x €  39,95  
       
Veiligheidspakket
caravan:
     
E-Pressure
- bandenspanning
x € 109,95  
E-Switch
- staat er nog een raam, dakluik of deur open?
€   59,95 Geen € 369,85
maar € 339,85 
E-Load
- kogeldruk meter
€ 199,95  
       
Comfortpakket:      
E-Waterlevel
- watertank niveau
€ 109,95   
E-Temperature
- temperatuur
€  49,95  Geen € 249,85
maar € 219,85
E-Gaslevel
- gastank niveau
x €  89,95   

ATTENTIE:

 • De E-Connect is verplicht voor het gebruik van de modules.
  Deze zit verwerkt in het basispakket
  .
 • U ontvangt alle updates voor de app en modules gratis!