Caravan verhuur

Bij Linberg in Molenschot kunt u een Hobby, Knaus of Weinsberg caravan huren. Ideaal voor als u erover denkt om een caravan te kopen, maar eerst wil weten of het écht wat voor u is of twijfelt over de indeling of het merk caravan wat bij u past.

Ook als u kamperen het einde vindt, maar geen zin hebt in zaken zoals het regelen van verzekering, stalling en periodiek onderhoud dan is het huren van een caravan ideaal! Geen zorgen over deze zaken en lekker op pad met een compleet uitgeruste caravan van een vertrouwd adres. Bij Linberg huurt u altijd een nieuwe caravan tegen concurrerende tarieven.

 

Bij Linberg huurt u altijd een compleet uitgeruste caravan

Alle prijzen zijn inclusief: voortent, toilet, fietsendrager, gasfles, boiler, stabilisatorkoppeling, disselslot, reservewiel, kachel, koelkast, krik + steunen, kruissleutel en stroomkabel + verloop.

Advies van een kenner

  • Tijdige reservering voorkomt teleurstelling.
  • Regel tijdig uw caravanspiegels.
  • Met uw autorijbewijs (B) mag u elke caravan trekken als het totaal maximaal gewicht van de combinatie van de auto en caravan onder de 3.500 kg. blijft. Daarnaast blijft van kracht dat u elke caravan mag trekken met een maximaal toegestaan gewicht van niet meer dan 750 kg. Deze regels zijn van kracht, mits uw auto voldoende trekgewicht heeft. Het trekgewicht van uw auto vindt u op het kentekenbewijs.
  • Loop voor vertrek nog even onze winkel binnen, om te voorkomen dat u geen belangrijke spullen vergeet die van pas komen op uw kampeervakantie. Handig: gebruik een checklist, dan weet u zeker dat u geen zaken vergeet mee te nemen.

Verhuur aanvraag caravan

Accessoires

Toelichting

Rijklaar gewicht is de massa van de lege caravan plus 2 gevulde gasflessen plus 2 gevulde gasflessen plus een volledige watertank plus stroomkabel.

Alle verhuurcaravans op deze pagina zijn van modeljaar 2018 t/m 2020. Wijzigingen in prijs en/of specificaties alsmede typefouten voorbehouden. Linberg behoudt zich het recht voor modellen uit het verhuurprogramma 2020 te wijzigen.

Het hoogseizoen begint in 2020 op 26 juni en eindigt op 28 augustus.

Algemene voorwaarden caravanverhuur

Minimale huurperiode hoogseizoen: 2 weken
Aanvang huurperiode: Maandag t/m vrijdag 16:00 uur (bij onze vestiging in Hulten)
Eigen risico/borgsom: € 350,- per gebeurtenis, dient vooraf bij reservering als borgsom voldaan te worden.
Deze wordt volledig terugbetaald bij tijdige inlevering van een schoongemaakte, onbeschadigde caravan en schone en droge voortent.
Reservering: Bij reservering is een kopie van paspoort of rijbewijs vereist voor de verzekering. Tevens dient u de borgsom te voldoen.
Papieren: Bij het afhalen van de caravan dient u een groene kaart (AF vermelding) + geldig B of BE rijbewijs + geldig paspoort te tonen.
Betaling: Borgsom bij reservering. Huursom uiterlijk 4 weken voor vertrek. Borgsom bij reservering. Huursom uiterlijk 4 weken voor vertrek.ING IBAN NL88 INGB 0005169021Rabobank IBAN NL 06 RABO 0145107000
Annulering: Bij annulering is de huurder de volledige huursom verschuldigd. Ter dekking van dit risico dient de huurder een annuleringsverzekering af te sluiten.
Overschrijding huurperiode: Hiervoor wordt eenmalig € 400,- + € 50,- per dag in rekening gebracht.
Einde huurperiode: Maandag t/m vrijdag 10:00 uur (bij onze vestiging in Hulten)
  • Verhuur vindt plaats onder de BOVAG-verhuurvoorwaarden.
  • Voor niet genoten huurdagen kan geen restitutie plaatsvinden.
  • Over de juiste trekauto kan Linberg u adviseren, maar niet voor verantwoordelijk worden gesteld.
  • Verkeersovertredingen met de gehuurde caravan tijdens de huurperiode, worden op de verhuurder verhaald.
  • Let erop dat uw auto voor de (verkeers)verlichting van de caravan is voorzien van de juiste stekkerdoos bij de trekhaak. Laat de stekkerdoos door Linberg controleren. Een schema van het 13-polig stekkersysteem wordt aan u verstrekt. Huurder is aansprakelijk voor schade ontstaan door niet goed functioneren van het mist-achterlicht als gevolg van een niet goed aangesloten stekker van de auto.