Isabella

Al meer dan 60 jaar top kwaliteit voortenten

  • zeer duurzaam, technieken worden steeds doorontwikkeld
  • doordachte, praktische voortenten

Isabella ziet de voortent als de 'luxe living' van uw caravan, omdat de meeste mensen met een voortent in deze 'woonkamer' eten, gezellig zitten te lezen, praten met vrienden en het de speelplek van evt. (klein)kinderen is. Daarom zorgt Isabella voor voldoende ruimte en comfort in de voortent. Voortenten van Isabella zijn praktisch, sfeervol, sterk & duurzaam. Zodat u er jaren plezier van heeft.

Bij Isabella maken ze zich al meer dan zestig jaar sterk voor prachtige én stevige voortenten, precies zoals zij het voor ogen zien. Met een Isabella voortent haalt u een product in huis waar u nog jaren veel plezier aan zult beleven. Linberg Molenschot is leverancier van Isabella voortenten en accessoires, omdat u met een Isabella topkwaliteit in huis haalt. Alle Isabella kwaliteitsproducten zijn zeer mooi afgewerkt. Zoals ze zelf zeggen: "perfectie tot in detail".

Isabella voortenten-collectie 2019

Voor het jaar 2019 heeft Isabella zich laten inspireren door het kamperen van vroeger, waarbij de nadruk lag op het samen buiten-zijn in de natuur. Over het genieten van de frisse buitenlucht en de mooie diversiteit in het landschap. Samen vakantie-vieren, picknicken, kijken naar de wolken en slapen onder de sterren. Gras onder je voeten. Kinderen die buiten spelen.

Dat pure kampeergevoel wil Isabella terugbrengen naar dit digitale tijdperk en dan natuurlijk in een modern, comfortabel jasje. Dit gevoel heeft zich vertaald in de nieuwe "North Nature-collectie" in Scandinavische sfeer, verwijzend naar de historie van dit Deense tentenmerk. Deze Isabella 2019-collectie is onderverdeeld in 2 stijlconcepten: de stoere stijl "North", de rustige stijl "Nature" en het energieke "Flint".

North

Met de stoere "North"-collectie keer je terug naar de natuur. Naar waar ons campingleven begon: lekker in de open lucht. Ongefilterd – enkel zuivere natuur en pure gezelligheid. De Isabella North-stijl geeft toegang tot het eenvoudige leven, maar dan in moderne versie vol comfort. Het design is eenvoudig en de kleuren zijn gedempt en respectvol, zodat je van de natuur kunt genieten zoals die is. Ruig en groots. Met duidelijke verwijzingen naar de Scandinavische natuur en de Scandinavische designtradities die de oorsprong vormen voor dit bekende voortentmerk.

DAWN

De rustige collectie "Dawn" is geïnspireerd op het prachige, nevelige ochtendlandschap, wat je in alle vroegte begroet. Een ochtend waarin alles nog nieuw en doodstil is. Waar alleen de wind zachtjes fluistert. Ook de kleuren van deze stijl zijn gedempt. Ze harmoniëren met milde ton-sur-ton kleuren, die je tot rust brengen en zo van het moment laten genieten.

FLINT

De voortenten-collectie "Flint" is geïnspireerd op het materiaal vuursteen dat op natuurlijke wijze is ontstaan op het ontmoetingspunt van land en zee. FLINT herinnert ons aan onze voorouders en hun vermogen om met beperkte middelen in de ruige natuur te overleven. De energieke designs van deze Isabella stijl stralen pure kracht uit – donkere grijstinten met moderne, scherpe kantjes en een alles overwinnende energie!