Isabella

Al meer dan 60 jaar topkwaliteit voortenten

  • zeer duurzaam, technieken worden steeds doorontwikkeld,
  • comfortabele, mooie & praktische voortenten

Premium-merk Isabella ziet de voortent als de 'luxe living' van uw caravan, omdat de meeste mensen met een voortent in deze 'woonkamer' eten, gezellig zitten te lezen, praten met vrienden & het de speelplek van eventuele (klein)kinderen is. Daarom zorgt Isabella voor voldoende ruimte en comfort in de voortent. Voortenten van Isabella zijn praktisch, sfeervol, sterk & duurzaam. Zodat u er jaren plezier van heeft.

Bij Isabella maken ze zich al meer dan zestig jaar sterk voor prachtige én stevige voortenten, precies zoals zij het voor ogen zien. Met een Isabella voortent haalt u een product in huis waar u nog jaren veel plezier aan zult beleven. Linberg Molenschot is leverancier van Isabella voortenten en accessoires, omdat u met een Isabella topkwaliteit in huis haalt.
Alle Isabella kwaliteitsproducten zijn zeer mooi afgewerkt. Zoals ze zelf zeggen: "perfectie tot in detail".

Assortiment deeltenten

Een deeltent is een compacte voortent voor de caravan met een vaste breedte die voor een deel over de lengte van de caravan staat.
De deeltenten van Isabella zijn makkelijk op te zetten, waardoor de geschikt zijn voor kortere vakanties of wanneer je er van houdt om rond te trekken. Met de Universal deeltenten van Isabella voortenten, is het tevens mogelijk om in elk seizoen van het jaar, dus ook `s winters, te kamperen met de caravan.

Isabella biedt naast de premium opblaasbare voortent Isabella AIR Cirrus North W400, ook een collectie Ventura opblaasbare voortenten aan. Alle modellen zijn makkelijk op te zetten & voorzien in de wensen en behoeften van kampeerders die er graag op uit trekken. 
Bekijk bij interesse dus zeker ook de Ventura Air opblaasbare voortenten!

Ventura - made by Isabella

Ventura is een submerk van Isabella. Deze tak van de Isabella-familie heeft een eigen collectie reistenten. Door de basic uitvoering is deze Ventura-serie zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk bij interesse in de Isabella voortenten zeker ook eens dit dochtermerk!