Doréma

Doréma is al sinds 1987 specialist in caravanluifels en voortenten. Sterke seizoenstenten, universele deeltenten, snelle reistenten en lichtgewicht luifels: voor alle gangbare caravanmodellen heeft Doréma wel een passende tent in de uitgebreide collectie.

Opzetgemak

Sinds de komst van de Doréma Quick Lock steunen is het niet langer nodig om ontsierende tentogen op uw caravan te monteren. Daardoor hoeft u niet meer bang te zijn dat tentogen uw caravan beschadigen. Met de flexibel te plaatsen Quick Lock blokjes plaatst uw de voortent gemakkelijk netjes tegen de caravan aan. Het eenvoudige Easygrip snelklem systeem (vaak standaard op het frame, soms een optie) klemt staanders en dakliggers in één keer vast. Dat vergemakkelijkt het opzetten en afbreken van uw voortent of luifel enorm.

Prima afwerking

Doréma voortenten zijn standaard voorzien van stevige clips voor de bevestiging van een stormband. Afgedekte ritsen voor extra bescherming & daarnaast voldoende ventilatiemogelijkheden. Er wordt gebruikgemaakt van stevig doek van topkwaliteit. Voor seizoensmodellen is dat bv. het stevige, betrouwbare Ten Cate doek. Linberg verzekert u dat u met een Doréma voortent goed zit!

Doréma sterdealer

Linberg is erkend Doréma sterdealer. Onze verkoopadviseurs hebben allemaal met succes Doréma trainingen gevolgd. Bij ons heeft u de zekerheid van garantie & een goed advies!