Plugro Just Tennis 'shop-in-shop'

Tennisspecialist Plugro zat aan de Hoge Ham in Dongen, maar is per 2 april 2019 verhuisd naar een prachtige shop-in-shop in onze winkel in Molenschot. Door de komst van Plugro Just Tennis wordt ons bestaande ruime sport- en kleding assortiment verder uitgebreid.

Service, goed advies en A-merken tennisartikelen
Plugro is al 25 jaar sterk in tennisartikelen. Eigenaar Jeroen van der Pluijm is een echte tennisliefhebber. Zijn specialisatie trekt mensen uit Oosterhout, Tilburg, Breda en verder die meer zoeken dan een simpel racket. Service, een gedegen advies bij aankoop van je tennisartikelen en kwaliteit staan voorop bij Plugro Just Tennis. Plugro Just Tennis verkoopt daarom alleen merkartikelen, waar ze zelf achter staan.

Of je nu een ervaren tennisser bent of een recreant, bij Plugro Just Tennis ben je dus aan het juiste adres voor je kleding en materialen! Kom snel eens een kijkje nemen in hun shop-in-shop op de begane grond van onze winkel in Molenschot. 

Onder: van links naar rechts, Jeroen van der Pluijm, eigenaar van Plugro Just Tennis, Dick van den Berg van Linberg Caravans en Thomas van den Berg van Linberg kamperen, winter- en wandelsport & badmode. Dick en Thomas van den Berg heten Jeroen van der Pluijm en zijn team van harte welkom bij Linberg met hun eigen tenniswinkel!

plugro just tennis shop in shop tennisartikelen bij linberg in molenschot