Fiamma caravanstore etui

De Fiamma Caravanstore etui-luifel (ook wel cassetteluifel of "zakluifeltje" genoemd) is een eenvoudige zonneluifel, die opklapbaar is in een etui. Doek, spanstangen en steunpoten zitten geïntegreerd in het frontprofiel. De spanstangen en steunpoten zitten in het profiel opgeklapt.

Het etui (met de hele luifel erin) blijft aan uw caravan of kleine kampeerbus hangen tijdens het rijden. Ideaal, want dat scheelt u veel pakruimte. Op de plaats van bestemming heeft u binnen enkele tellen de luifel uitstaan. Zo kunt u meteen lekker beschut zitten onder deze luifel en dat voor een ongelooflijk lage prijs!

Simpel & snel

Het gebruiksgemak maakt van de Caravanstore een zeer populaire luifel. Uitermate geschikt voor mensen die met hun caravan rondtrekken van camping naar camping. U heeft de luifel binnen een paar tellen staan. Er zijn geen losse stangen nodig, u kunt dus geen frameonderdelen kwijt raken, vergeten of in de war raken welke stok waar ook alweer moest. Ook opbergen gaat snel, zonder kreuken wordt het doek weer opgerold.