Kinderski Garantieplan

Zelf een set kinderski’s en bijpassende skischoenen kopen is vaak te duur voor de tijd dat er gebruik van gemaakt kan worden. Kinderen zijn in de groei en vaak kunnen ze maar 1 seizoen optimaal gebruik maken van de set.

Indien uw kinderen lessen volgen op een skibaan of dat u ook graag een weekend gaat skiën buiten de normale schoolvakanties, is het huren van materiaal relatief duur en bent u elke keer een hoop tijd kwijt aan het aanmeten van het verhuurmateriaal. Het Linberg Kinderski Garantieplan is in dit geval een oplossing voor u.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Bij regelmatig gebruik is het plan goedkoper dan huurmateriaal;
  • U heeft altijd de beschikking over nieuw en veilig materiaal;
  • Het materiaal wordt afgestemd en afgesteld op uw kind;
  • U beschikt altijd over kwalitatief goede producten en betrouwbare service;
  • U heeft een gegarandeerde inruilprijs na 1 – 2 of 3 jaar;
  • U heeft alles bij de hand, dus gaat u zonder stress goed uitgerust op vakantie!

Hoe werkt het plan?

In het garantieplan schaft u nieuwe kinderski’s aan met stokken en bijpassende kinderskischoenen. U heeft dan de gehele winter de beschikking over uw eigen materiaal. In de maanden november en december komt u met uw kind en materiaal terug naar Linberg en wij kijken of de ski’s, stokken en/of skischoenen nog passen. Indien er materiaal vervangen moet worden garanderen wij een vaste inruilprijs op uw eigen set. Bij aanschaf van nieuw passende ski’s, stokken en/of skischoenen ontvangt u gegarandeerd na 1 jaar 70%, na 2 jaar 50% en na 3 jaar 30% inruilwaarde op uw eigen materiaal, mits het materiaal in een staat is die men mag verwachten na normaal gebruik en onderhoud tijdens de gebruikte periode.

We hebben diverse mogelijkheden op het gebied van kinderski’s, skistokken en skischoenen die binnen het plan kunnen worden aangeschaft. Deze verschillende mogelijkheden kunnen verschillen in prijs. Wij gaan altijd uit van het door u betaalde bedrag bij de bepaling van de inruilwaarde.

  Aanschafprijs:  Inruilwaarde na 1 jaar: Inruilwaarde na 2 jaar: Inruilwaarde na 3 jaar:
Kinderski's: € 179,95 € 125,97 € 89,98 € 53,99
Kinderschoenen: € 69,95 € 48,97  € 34,98 € 20,99
Kinderstokken: € 19,95 € 13,97  € 9,98  € 5,99 
         
Totaal: € 269,85 € 188,90 € 134,93 € 80,95

 

Wij stellen het op prijs  als u voor het Kinderski plan op dinsdag t/m vrijdag kunt komen. Op zaterdagen na 12.00 uur nemen wij geen Kinderski Garantieplan meer aan i.v.m. de drukte.

Wij betalen het inruilbedrag niet uit, dus als uw kind uit het garantieplan is gegroeid kan de inruilwaarde worden verrekend met een eventuele aanschaf van een volwassen set ski’s, stokken en/of skischoenen. Indien het materiaal kapot is gemaakt of zeer zwaar beschadigd is kunnen wij de kosten van reparatie in mindering brengen op de inruilprijs. Indien reparatie niet mogelijk is en het product niet meer veilig te gebruiken is, vervalt de inruilgarantie.