Kinderski verhuur

Wij bieden u de mogelijkheid om ski’s te huren voor uw kinderen. Het voordeel is dat alles al in Nederland geregeld is en dat u ter plaatse geen extra tijd hoeft te investeren in het regelen van ski’s, skistokken en skischoenen voor uw kinderen.

Het scheelt u tijd en geld, want vaak is de skiverhuur ter plaatse een stuk duurder.

Wij hebben een kinderski-verhuur programma dat geschikt is voor kinderen tot de leeftijd van ca. 14 jaar, met een maximale lengte van 160 cm en een maximaal gewicht van ca. 55 kg. Dit heeft te maken met het type veiligheidsbinding dat wordt gebruikt door onze skiverhuur. Als uw kind ouder, groter en/of zwaarder is dan de hierboven genoemde indicaties, is een junior ski met junior binding vaak te licht. Skistokken zijn altijd bij de ski-set inbegrepen.

Op het gebied van kinderskischoenen hebben wij diverse modellen voor onze kinderski-verhuur beschikbaar en gaan wij tot schoenmaat 40/41. Heeft uw kind al een grotere schoenmaat dan is ook hier in veel gevallen de junior skischoen niet meer geschikt.

Aanmeten materiaal

Het is van groot belang dat het materiaal goed wordt aangemeten en afgesteld. We hebben dan ook graag dat u bij reservering van het materiaal uw kind of kinderen meeneemt. Wij hebben ski’s van 70 cm tot 150 cm en skischoenen vanaf maat 25 t/m 41 in onze kinderski-verhuur. Wij stellen het op prijs als u  voor het aanmeten op dinsdag t/m vrijdag kunt komen. Op zaterdagen na 12.00 uur nemen in verband met drukte in onze winkel geen verhuur meer aan.

Kinderski huurtarieven: Weekend: Vakantie week: (Extra) dagtarief: Waarborgsom:
Ski's incl. stokken € 25,- € 40,- € 7,50 € 25,-
Skischoenen € 15,- € 20,- € 5,- € 25,-
         
Totaal: € 40,- € 60,- € 12,50  

Weekend verhuur

U kunt de ski’s en/of skischoenen vanaf vrijdag ophalen en deze moeten op dinsdag weer worden ingeleverd.

Vakantie week verhuur

U kunt de ski’s en/of skischoenen vanaf donderdag ophalen en deze moeten weer op dinsdag na de vakantie worden ingeleverd.

Waarborgsom

Dit bedrag wordt aanbetaald bij reservering van de verhuurartikelen. U ontvangt de waarborgsom terug als het materiaal in een acceptabele staat op tijd wordt ingeleverd. Bij overschrijding van de verhuurtermijn wordt het dagtarief, voor iedere dag die u te laat bent, ingehouden op de waarborgsom.

Verzekering

Bij verlies, diefstal of buitengewone schade aan het verhuurmateriaal tijdens de verhuurperiode, bent u aansprakelijk en valt dit onder uw verzekering. Controleert u alstublieft goed of uw reisverzekering ook wintersportdekking heeft.